Garantie

Als u een nieuwe auto gaat kopen wilt u zekerheid hebben. Zekerheid over de auto maar ook vertrouwen in het bedrijf waar u de auto gaat kopen. Om u hiervan te overtuigen hebben wij een aantal zaken op een rijtje gezet die in onze beleving bijdrage aan de gewenste zekerheid. Zowel over uw nieuwe auto als over het bedrijf waar u gaat kopen.

Occasions Garant Plan

Door het afsluiten van een Occasion garant plan op uw auto dekt u de kosten voor onderhoud of gebreken voor de periode direct na de aanschaf van uw nieuwe auto. U kunt zelf kiezen voor welke termijn u deze zekerheid kiest. De kosten voor het afsluiten van een OGP verzekering verschillen per auto en hangen onder andere af van het bouwjaar en de kilometerstand van de aangekochte occasion.

Nationale Autopas

De Stichting Nationale Autopas waarborgt een correcte en kloppende kilometer registratie en historie. Auto’s welke nieuw afgeleverd zijn in Nederland hebben standaard een Nationale Autopas. Indien het om een ingevoerde auto gaat, dan wordt de auto aangemeld bij de Stichting Nationale Autopas op het moment dat de auto in Nederland bij het RDW wordt aangemeld. Bij al onze auto’s willen wij u inzicht geven in het tellerrapport en draaien we deze graag voor u uit.

Onderhoud

Zelf hebben we geen reparatie diensten. Wel kunnen we dankzij een samenwerking sinds 1998 met onze partner garage u helpen in alle onderhoudsdiensten en APK. In Oss kunnen wij u helpen met al het onderhoud aan uw auto. Een kleine of grote beurt, een APK keuring, diagnose stellen, storingen oplossen of het vervangen van de distributieriem. 

In onze filosofie stopt de relatie met onze klanten niet bij de aflevering van de aangekochte occasion. Wij helpen u graag met het jaarlijkse onderhoud aan uw auto. Ook voor reparaties kunt u te allen tijde bij ons terecht. U profiteert van scherpe werkplaatstarieven, korting op onderdelen en een snelle service.

Verzekering

Als u een nieuwe auto koopt is het erg belangrijk dat deze voordat u bij ons bedrijf vertrekt verzekerd is. Hier helpen wij u graag mee! We vragen vrijblijvend een offerte voor u op bij onze verzekeraar. Door het grote volume aan verzekeringen wat wij afnemen is onze premie vaak een stuk aantrekkelijker dan wanneer u zelf een premie afsluit bij een verzekeraar. U kunt bij het afsluiten van een autoverzekering kiezen voor:

  • WA-Dekking
  • WA Beperkt Casco Dekking
  • Volledig Casco (All-Risk)

De verzekering wordt ondergebracht bij de grotere verzekeringsmaatschappijen in Nederland waardoor zekerheid en betrouwbaarheid voorop staan.